Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Carrowanie do golda|Nowe konto ;)

BuRaK xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam właśnie złożyłem nowe konto w lolu eu≠ mam już 6lv chciałbym do sezonu 4 wbić gold/diament/platyna. Nawet z bolem. Obojętne mi to .Tylko chodzi o ramke ponieważ bardzo chciałbym gold/diament/platyna ramke ;) I stąd pytanko jak to łatwo zrobić ?

Słyszałem że do diamentu ludzie dochodzą skryptami na ryze na bolu.Czy to prawda ? I czy opłaca bardziej się wymienić kontem/kontami na jakieś lepsze ? ...

Nie chodzi w tym temacie o to że nie umiem grać ale trafiają mi się takie noob teamy że sie nieda wytrzymać leona mam staty 0/2/28 i mid mi pisze że feeduje i że jestem noobem. To ja na /all pisze że prosze o report za flame a ona pisze na all że to ja flejmuje.I co zrobić ? ;/ ta gra zależy od szczęścia a nie od skilla.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Moge ci troche poradzic ale gre od srebra bo tam mnie przydzieliło (dokłanie silver V)

Więc tam najłatwiej carrowało mi sie kata, jest do niej skrypt w bolu, po prostu siedzisz do 3 lvl na lini i potem idzesz romowac i tak lapiesz kille.

Do ryza tez jest skrypt na comob ale nim wedlug mnie troche trudniej carrowac bo on dopiero w late game szaleje.

Przed nerfami eliska tez fajne na topie sie karało przeciwnkia, ale tearz to nie wiem.

Teraz jak jestem w goldzie to moim zdaniem najlepiej gra sie xinem, bierzesz go na topa i niszczysz przeciwnika bo xin kazda wymiane wygra.

A co do katy to polecałbym ci grac z jakims kolega ,on bierze na supporta morgane a ty kate i tf macie wygrane.

Opublikowano

Od szczęścia a nie od skilla? Hohoho, pocisłeś, po prostu jesteś do dupy i nie potrafisz wycarrować gry. Idź poćwicz na boty -.- Ale no tak, lepiej na BoLu mieć diament i się chwalić kolegom (nie wiem jaka z tego satysfakcja, nawet na goldzie by Cie ciśli jak psa)

Tak tak wiem, że to forum o cheatach, ale żeby nie dostać warna (kochanee adminki ;***) to teraz coś na temat:

Jak chcesz diamenta to ściągasz skrypt i robisz Ryzem (na forum jest poradnik), zajmie to pare tygodni, ale wg mnie lepiej kupić konto niż pare tygodni robić diamond na ryzie.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Od szczęścia a nie od skilla? Hohoho, pocisłeś, po prostu jesteś do dupy i nie potrafisz wycarrować gry. Idź poćwicz na boty -.-

Nie zawsze da sie wycarowac gry, a tym bardziej supportem -_-.(i tylko mi tu nie pierdolic ze sie da wycraowac supprotem gre)

Więc dlatego jak nie jestes last pickiem to nie daj sie zepchnac na supporta, bo nim naprawde gry nie wycarujesz no chyba ze na warzywa.

Opublikowano

BRON CIE PANIE BOŻE NIE KUPUJ/WYMIENIAJ SIĘ KONTEM! Duza częsc społecznosci bez problemu potrafi odzyskac swe konto po jego utracie. Ty swoje odzyskasz, ale mozesz zastac albo bana albo utratę dywizji.

Opublikowano

Po przeczytaniu postów chce mi się śmiać ;)

Ziomek "KaRRamb4" Proszę cie jak byś miał 3 afków na silver 5 to byś sie zesrał a nie wycarrował :) gdzie w przeciwnym teamie gra koleś z platyny 3 duo z jakimś brązem... i to jest sprawiedliwe dobieranie ? :D Może tobie dobrze dobiera ale mi nie zabardzo

A nawet duo się ciężko wycarrować bo jak to duża ilość polaków w silverze myśli że jest najlepszy i hu* ci nie pomoże(Nie obrażając nikogo) .

grasz z teamem gdzie każdy myśli że jest pro i chcą ci robić all mid na 1 lv na rankedzie... Taka gra mi nie podchodzi :)

33eHdSv.png

Opublikowano

Wy na serio myślicie, że wbijanie bolem wysokich dywizji jest fajne? Nie nie jest. Lepiej jest zobaczyć taki obrazek wypracowany własnymi rękami. Tak jak to:

duw12o.jpg

Opublikowano

Od szczęścia a nie od skilla? Hohoho, pocisłeś, po prostu jesteś do dupy i nie potrafisz wycarrować gry. Idź poćwicz na boty -.- Ale no tak, lepiej na BoLu mieć diament i się chwalić kolegom (nie wiem jaka z tego satysfakcja, nawet na goldzie by Cie ciśli jak psa)

Tak tak wiem, że to forum o cheatach, ale żeby nie dostać warna (kochanee adminki ;***) to teraz coś na temat:

Jak chcesz diamenta to ściągasz skrypt i robisz Ryzem (na forum jest poradnik), zajmie to pare tygodni, ale wg mnie lepiej kupić konto niż pare tygodni robić diamond na ryzie.

Blagam cie... Ten bezsensowny hejt kolesia ktory dopiero gre zaczal

Grab ryzem, ja gdyby nie to ze jestem slabym bronzem sam bym go uzywal, ale za trudny i mozg sie przegrzewa

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Jak nie szkoda ci czasu na wbijanie 30lvl i od nowa kupowanie championów to warto. Pierwsze 10 gier undranked sa banalnie proste i jak wszystkie wygrasz (ja wygrałem 9 na 10 na smurfie) to może cie nawet do golda wrzucic. A tam juz jest latwiej lesi dobrze grasz. Ale skoro masz tylko 6 to lepiej zrob nowe konto i idz na EUW.

Opublikowano

@up

Nie ma prawa go do golda dac max silver.

Do golda mogło by go przydzielic jakby w 2 sezonie mial wysokie elo, to w tedy jak by nawet te 10 gier przegral to moglby byc w tym goldzie.

Opublikowano

@Topic

Naprawdę chcesz się wybić solo BoLem? Poniżej golda nic nie zdziałasz solo. Chcesz łatwo wygrywać? Naucz się grać w jungli, aby Twój team wygrywał każdą linie... Tak się wygrywa. Wpadnie Ci Ryze na BoLu i nic sam nie zrobi ;]. W TF zostanie zjedzony w 1/2 sec...

Opublikowano

leona mam staty 0/2/28

Tą są złe staty? Support? 28 asyst... chłopie i tylko 2 dedy... dobra leona ale za flame oczywiście report.

Chłopie ty chyba nie chcesz trafić na noob supporta nie dość że kille kradną to mało ich w walkach widać.

a taka leona 28 asyst raczej była w miarę często.

Dobra Leona = szybki łatwy win.

Poradzić co mogę? graj takimi którymi łatwo wygrać lub picknij ryze na mid czy coś w tym stylu napisz bot żeby dali warda najlepiej w krzaki od enemy czyli te 2 twoimi oczami.

Mam tp i np. flash ;) dalej już nie muszę pisać , zerkasz na bot co jakiś czas i wiadomo co robisz najlepiej jakby jeszcze jungler w tym samym czasie to macie 2 kille i 3 asysty zalezy kto zabije itd.

@up zgadzam sie Jungla ludzie.. tylko oddawajcie tym napką kille :D i gratulujcie im ciągle ;) 90% win szczerze? w jungli może raz grę przegrałem a kończyłem z statami 0-1/coś tam/20-30 itd:> carrowałem tak żeby oddawać im kille a oni już robili swoje bo mieli feeda.

Tylko wtedy najlepiej kończyć jak najszybciej żeby enemy nie miało full buildów:).

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Skrypty i owszem, zwiększą twój potencjał w grze, jednak jeżeli twój skill bd mizerny to i tak wybijasz się max. 1 ligę wyżej niż powinieneś być.

League of Legends

Opublikowano

Każdy z was tak chwali te skrypty. Ale zauważ, że one wybierają sobie swój właśny cel (Przynajmniej u mnie tak było, jak chciałem zobaczyć co to za szajs :)). Według mnie cały BoL częściej zepsuje Ci grę niż pomoże...

Opublikowano

@up bo nie umiesz ustawić kolejności idioto.

Co do tematu to ja powiem tyle, jak jesteś nobem to i bol nie pomoże. I po jaki huj piszesz na /all żeby kogoś raportowali? Raporty i tak nic nie dadzą a ty tylko możesz dostać bana na chat

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

Co wam z tymi ramkami, to były nagrody za sezon 2, za sezon 3 pewnie inne będą.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

BoL na serio tak pomaga? jestem w gold V i nie moge wyjsc. Teraz jak przeczytalem ten temat zastanawiam sie czy czasem nie oplaca sie grac z bolem i wybic sie do platyny czy diamentu.

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Oj Oj ludzie... Chyba nie wiecie o co mi chodzi ? :) Proszę czytać ze zrozumieniem ;) tworze moje konto ponieważ mam 700 rankedów i jestem silver 5 ciężko by mi było wyjść(Zamieniałem się kontami między grami z kolegą) Więc stworzyłem smurfa którym wyjde.Bol to ma być dla mnie pomoc żebym "ogarniał za dwóch" ponieważ często trafiają mi się afki.A chciałbym jakąś tam nagrode dostać za ten sezon przyjmuje wszystko do zrozumienia że coś mi nie idzie i staram się to poprawić ale gdy ja zrobie build a ktoś z mojego teamu ma 0/28/2,to ciężko mi wygrać gre.Tylko dlatego robie nowe konto i chcę wyjść do golda.

33eHdSv.png

Opublikowano

Oj Oj ludzie... Chyba nie wiecie o co mi chodzi ? :) Proszę czytać ze zrozumieniem ;)

tworze moje konto ponieważ mam 700 rankedów i jestem silver 5 ciężko by

mi było wyjść(Zamieniałem się kontami między grami z kolegą) Więc

stworzyłem smurfa którym wyjde.Bol to ma być dla mnie pomoc żebym

"ogarniał za dwóch" ponieważ często trafiają mi się afki.A chciałbym

jakąś tam nagrode dostać za ten sezon przyjmuje wszystko do zrozumienia

że coś mi nie idzie i staram się to poprawić ale gdy ja zrobie build a

ktoś z mojego teamu ma 0/28/2,to ciężko mi wygrać gre.Tylko dlatego

robie nowe konto i chcę wyjść do golda.

W skrócie : Nie potrafie grać, mam 700 rankedów w silverze V.

Jeśli chcesz wyjść to po co tu płaczesz, nie lepiej po prostu wziąć się w garść i postarać się lepiej grać? Trzeba grać dla przyjemności a nie żeby wygrać, gry są dla ludzi a nie dla botów które grają za Ciebie...

Tak na marginesie

BoL = Bronze V.

Opublikowano

W skrócie : Nie potrafie grać, mam 700 rankedów w silverze V.

Jeśli chcesz wyjść to po co tu płaczesz, nie lepiej po prostu wziąć się w garść i postarać się lepiej grać? Trzeba grać dla przyjemności a nie żeby wygrać, gry są dla ludzi a nie dla botów które grają za Ciebie...

Tak na marginesie

BoL = Bronze V.

Czytaj to idioto ( bez obrazy) Nie widzisz że zamieniałem się kontem i ciężko było by mi wybić te konto ?

33eHdSv.png

Opublikowano

jak jesteś gównem to nie wycarrujesz, carruj z tego co masz, jak nie umiesz, to sie za smurfa nie bierz

Opublikowano

Nie da się wycarrować supportem?

To akurat prawda ;) ale to west nie wiesz co to znaczy grać na eu≠ :]

33eHdSv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...